Om oss

IMG_20191206_141317975

Aida Travels

Aida Travels är en liten resebyrå med mångårig erfarenhet och ett gediget kunnande när det gäller att utforma skräddarsydda program för grupper. Då resebyrån är belägen på det vackra Costa Brava, ligger naturligtvis Kataloniens allehanda skatter och storstaden Barcelona närmast till hands, men vi arrangerar också resor i andra delar av Spanien.

 

Aida erbjuder färdiga resepaket men utformar även program efter önskemål, alltifrån aktiv semester i form av vandringsresor och spännande cykelturer genom storslagen natur, till temaresor med historia, kultur och gastronomi på schemat.

 

Vi tillhandahåller även separata tjänster som hotell, transport eller guidning.

Vi är Aida

Miquel Grimal

Miguel Grimal

Grundare och Produktionschef

Miguel har under sina många år som aktiv i branschen skaffat sig en enorm erfarenhet och kan sitt område utan och innan. Han har alltid en lösning till hands, vad den än gäller. I övrigt är denne aktive man en outtröttlig resenär och vandrare som rest världen runt och bestigit oräkneliga bergstoppar. Dessutom är han en erfaren organisatör av sportsliga evenemang. När kroppen sen fått sitt, tar själavården vid! För som grädden på moset är nämligen Miguel diplomerad terapeut för familjekonstellationer och gestaltterapi.

Cecilia Asker

Cecilia Asker

Destinationsansvarig

Efter 18 år i Katalonien, är denna malmöit nästan lika spansk som svensk och hyser en djup kärlek för, och en solid kunskap om, det nya hemlandet. Att förmedla och dela med sig av detta är en uppgift hon tar på största allvar och utför med både glöd och glädje. Tvåbarnsmor med akademisk bakgrund, som gått från en karriär inom förlagsvärlden, via trädgårdsarbete, till att sedan lyckligen landa – nu med bägge fötterna – i resebranschen, som lokalguide och researrangör.

Cecilia Helenius

Cecilia Helenius

Lokalguide och tolk

En kvinna med många järn i elden! Finländsk svensk- och norsktalande 3-barnsmor, som parerar familjeliv med flera professionella aktiviteter. Utöver att guida, översätta och tolka är hon fena på grafisk design och på att dansa sevillanas. Hur hon håller bollarna i luften är något av ett mysterium.

maria

Maria Peter

IT-ansvarig och konsult

Blekingska med en fot i Barcelona och den andra i Havanna, Kuba, där hon dansar salsa och driver resebyrå med sin kubanske man. Utöver detta kan Maria det här med ny teknik och när hon är hemma i Barcelona ser hon till att vi på Aida håller oss uppdaterade vad beträffar allt IT-relaterat.