Andalusiens guldkorn

Andalusiens guldkorn

Följ med och upplev Andalusiens vackraste pärlor! Vårt program är en härlig blandning av vandring, kultur och historia. Vi bor på ett 4-stjärnigt bekvämt hotell nära Málaga, varifrån vi gör våra dagliga utflykter. Våra vandringar går bland annat längs den hisnande vackra kungsleden, “Caminito del Rey”, och genom naturreservatet El Torcal med sina säregna klippformationer.

 

Vi besöker naturligtvis världens främsta arkitektoniska verk, Alhambra och Generalife, med sin moriska skönhet samt den vackra staden Ronda med sin mytiska ravin. De myllrande städerna Granada, Malaga och Marbella lär vi känna under vår färd, precis som de pittoreska byarna Frigiliana och Mijas med sina vitkalkade hus, kullerstensgator och sin blomsterprakt. Ett måste är även ett besök på det fina Picassomuseet i Málaga, den store konstnärens födelsestad.  

 

Så häng med och möt den spanska våren tillsammans med ett gäng likasinnade! Vi utlovar god mat, motion, vackra landskap, myllrande folkliv, stora doser kultur och historia samt gott sällskap!

 

Alla våra reseprogram har svensktalande guide med under alla utflykter.

Är du intresserad? Meddela oss genom att fylla i kontaktformuläret här eller genom att sända oss en intresseanmälan till info@aidatravels.com.